Халуми е традиционно сирене което се прави от козе и овче мряко, като понякога се прави с добавка и краве мляко. Халуми е бяло сирене със слоеста консистенция, наподобяващо сиренето моцарела, с леко солен вкус.
Талагани е традиционно гръцко ръчно правено сирене, което си приготвя от козе и овче мляко. Талагани е с пълен вкус, богат аромат и фини нотки на мента,които го характеризират. Подобно на халуми, талагани също се приготвя на скара, тиган.
Фета сирене Караяни е традиционно гръцко саламурено сирене.Приготвя се от овче и козе мляко. Има остър, богат вкус и кремообразна текстура.Сиренето фета е нискокалорично сирене с ниско съдържание на мазнини.
Кефалотири е твърдо сирене, което се прави на цилиндрични пити с диаметър 25 – 50 см., с плътна маса и твърда кора. То е с жълтеникав цвят, със сладък вкус и е леко солено. Сиренето има приятен характерен аромат и притежава висока хранителната стойност
Манури е традиционно гръцко меко сирене, направено от 100% козе и овче мляко. Има пълен, богат вкус и уникален аромат. Идеален за червено вино, като може да му се насладите в салати, паста и сандвичи.
Петрото е бяло саламурено сирене, произведено от прясно, пасторизирано козе мляко. Твърдо сирене с ниско съдържание на мазнини и ниско съдържание на сол.
Фета сирене Агнанти е традиционно гръцко саламурено сирене.Приготвя се от овче и козе мляко. Има остър, богат вкус и кремообразна текстура.Сиренето фета е нискокалорично сирене с ниско съдържание на мазнини. Освен това е добър източник на витамини от група В, калций и фосфор.
Козе сирене Provogal е бяло сирене, приготвено от прясно козе мляко. Има богат и наситен вкус. Той е изключително хранителен, тъй като задоволява голяма част от ежедневните нужди на човека от протеини, витамини и калций
CRYSTAL е продукт с растителна мазнина. Има мек вкус и гладка текстура. Лесно се нарязва и може да се ползва по различни начини и рецепти. Подходящо за вегетарианци.